5 thoughts on “С лалета и котета

  1. от 2 години следя блога ти.Много ми е топло и уютно тук.Най хубавото е че всяка книга препоръчана от теб много ми харесва.Но най -много се удивявам от мноооогооото яки чорапени човеченца.МНОГО ИСКАМ ДА СЕ НАУЧА ДА ГИ ПРАВЯ.Направих едно с много труд и упоритост стана но не толкова хубаво,ПЪК МОЕТО КУЧЕ ГО ХАРЕСА И ЖИВЯ САМО НЯКОЛКО ДНИ.Нямам снимка.СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВИ МНОООГО ЦЕЛУВКИ.(ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ)АЗ СЪМ ОТ ХАСКОВО АКО ИМАШ ПЪТ НАСАМ С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ БИХ СЕ ЗАПОЗНАЛА С ТЕБ.

    • Здравей, Светле 🙂
      Човечетата са лесни, ако ти покажа начина, по който ги правя, ще видиш. Обаче то просто няма начин от първия път да стане добре 🙂 И аз бих се радвала да се запознаем 🙂

  2. МНОГО ти благодаря за окуражаването.Няма да се отказвам азправя и други неща.Дано имаме слука да се видим и запознаем някъде по големия СВЯТ.Ако имаш път насам -ХАСКОВО- ще намерим начин да се видим.ПОЗДРАВИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН.

  3. С много малко закъснение НА ДВЕ ПАТЕРИЦИ Честит имен денБъди все так креативна ,различна от масите и тълпата,интересна, и мннногооо талантлива,жива и здрава за да ни радвааш с твоите интересни неща. ТОПЛИ ПРЕГРЪТКИ ОТ МЕН И ХАСКОВО.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s