Нашата изложба

Всеки, който е бил край мен в последния месец, със сигурност знае, че ходих на курс по рисуване и колко хубаво беше, и какво чудо е сухият пастел!
Благодаря на Тошо Стефанов и на момичетата, и искам пак!

Това са малко снимки от изложбата в края на курса, плюс специална снимка на този пламенен, почти осветителен слон.

9 thoughts on “Нашата изложба

 1. Чудесно импресивно слонче! Толкова импресивно, че форматът на картината едва го удържа.:)

 2. Най-хубавия слон, който съм виждала ! Грее ! Ако не е нелюбезно от моя страна, мога ли да го закупя от Вас ? Простете за въпроса и предварително благодаря за отговора ! Теодора

  • Това е първото запитване от този вид! Ще си го запомня!!! 🙂 Много е ласкателно за нас със слона 🙂
   Той е в Швеция вече, подарен, иначе с голямо удоволствие бих ви го продала за два лева, и щях да си ги закова на стената, може и в рамка :)))
   Беше много особено чувството, когато реших да го нарисувам. Това беше на първия урок по рисуване. Наумих си, че ще правя слон, и изведнъж осъзнах, че нямам достъп до интернет, за да гледам снимки и картинки. След първото стъписване чувството на свобода беше прекрасно. Всъщност онова греещо оранжево нещо не е слон, а е моята идея за слон 🙂
   От тогава мина повече от месец и пак ми се е дорисувало, но дори да се опитам да повторя темата, картинката сигурно ще стане съвсем различна.
   Да ви попитам, дали да не взема да качвам тук и рисунките? Чувствам го като самозванство някак… Да рисуваш е сериозна работа, а аз много искам, но нищо не мога. Не е като играчките и като стихотворенията, там съм по-уверена и по не ми пука.

   • Моля, да го направите, да рисувате и да ги качвате тук. Така, ще знаете, че го правите и за нас, които също бихме искали да рисуваме, но може би все нещо не ни достига (или просто не смеем да се престрашим 🙂 А и съм си приготвила 2 лева за следващия „герой“ – моля, считайте го откупен ! Адресът следва : ))))

 3. Pingback: Нашата изложба, 2016 | Мария Донева

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s