Истината за Луната


Една от най-строго пазените тайни е свързана с химичния състав и строежа на Луната. През вековете много пъти са били формулирани хипотези по този въпрос, но окончателно той е изяснен на 20 юли 1969 година, когато за пръв път човешки крак стъпва на лунната повърхност.

Всеки е виждал снимки от събитието.

За съжаление тези снимки са фалшифицирани.

НАСА, ФБР, КГБ, ДАНС и Любка Кумчева знаят истината за Луната, но са обещали на майките си да не я издават. Майките им също я знаят.

Съвсем случайно аз попаднах на фактите за Луната.

Оказва се, че тя е направена от кашкавал.

Това обяснява цвета й, както и дупките по повърхността, получени в резултат от редовните набези на плъхове от Марс.

На Луната има два сезона – твърд и мек. По време на твърдия сезон е студено и сухо, духат силни ветрове и разнасят мляко на кристали. Това са млечни игли с различни размери, от един милиметър до 4-5 метра, които правят прилуняването опасно, а по откритите части – практически невъзможно. Получават се навявания и млечни преспи, а неведнъж самонадеяни туристи от други планети са били затрупвани от млечни лавини.

По-благоприятен е мекият сезон. Тогава Луната се превръща в желирано блато, над което се носят плътни златисти изпарения. Навсякъде има искрящо-жълти маслени локвички. Ходенето е трудно, усещането е, че си настъпил мека дъвка с големина и размери на естествен спътник на Земята. Туроператорските агенции на Марс преди заминаване настойчиво препоръчват на своите клиенти пълна епилация на козината, включително тъй наречената „бразилска кола маска”, защото лунният кашкавал е силно лепкав, трудно се отстранява и това може да създаде проблеми и неловки ситуации. Въпреки това той има много богато съдържание на протеин и козината на марсианските плъхове бързо пониква след завръщането им на родната планета.

Като заключение искам да добавя, че Луната е екологичен, естествен и на практика – почти неизчерпаем източник на кашкавал и за жителите на планетата Земя. Този кашкавал е маслен и високо-октанов и той би могъл да се използва за гориво. От него биха могли да се произвеждат кашкавалки, тутманици и средства срещу косопад.

Нека не допускаме човечеството да тъне в заблуди!

Нека не оставяме долните марсиански плъхове да гризат собствената ни Луна!

Не на световната лунна конспирация!

Да живее кашкавалът!

Ура.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s